Detection and Serotyping of Salmonella in Food of Animal Origin Using Molecular Techniques : A Thesis Submitted to the Graduate School of Basic and Applied Sciences : Egypt-Japan University of Science and Technology (E-JUST) : In partial fulfillment of the Requirements for the Degree of Master of Science In Biotechnology / by Deng Adhar Atem Barac
Material type:
- التعرف على السلمونيلا و عتراتها في الغذاء من اصل حيواني باستخدام التقنيات الجزيئية : رسالة علمية مقدمة الى المدرسة التخصصية للدرسات العليا - العلوم الاساسية و التطبيقية - الجامعة المصرية اليابانية للعلوم و التكنولوجيا كاستيفاء جزئي لمتطلبات الحصول على درجة ماجستير العلوم في البيوتكنولوجي / إعداد دينق اضار اتيم براج [Added title page title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Fayza Aboulnaga Central Library | مكتبة فايزة أبو النجا المركزية بالحرم الجامعي | BIO MSc. 2024 03 (Browse shelf(Opens below)) | C. 1 | Not for loan | 10014166 |
Browsing Fayza Aboulnaga Central Library | مكتبة فايزة أبو النجا المركزية بالحرم الجامعي shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
Includes a title page in Arabic
Thesis (M.Sc.) Master Egypt - Japan University of Science and Technology (E-JUST) - School of Basic and Applied Sciences - Biotechnology Department 2024
.
Issued also as a digital file (for more information please check our Digital Repository)
(BAS) Institute of Basic and Applied Science (BIO) Biotechnology
There are no comments on this title.